Ume ocot, prírodné ochucovadlo. Ume ocot je slano-kyslá prírodná šťava a je výbornou náhradou za bežný ocot. Tento „ocot“ je vyrobený prirodzenou prírodnou fermentáciou.
Vzniká...
Neobsahuje chemické prísady ani farbivá. Príjemne osvieži, vhodná náhrada za ocot.
Príprava: Ideálne pre prípravu šalátov,..pokiaľ používate umeocot, nemusíte používať...
Pasta z dužiny liečivých japonských sliviek umeboshi.Umeslivky sú kôstkovité plody, ktoré rastú v Japonsku na ovocnom strome Ume. Surové plody sa nedajú konzumovať surové, je...
Ume ocot, prírodné ochucovadlo. Je slano-kyslá prírodná šťava a je výbornou náhradou za bežný ocot a je vyrobený prirodzenou prírodnou fermentáciou.Vzniká pri výrobe umeboshi –...
Popis
Tamari na dochucovanie pokrmov bohatý na kvalitné bielkoviny, minerály a stopové prvky. Tamari je sójová omáčka vyrobená zo sójových bôbov a morskej soli. Niekoľko...
Sladký ryžový ocot, vhodný na ochutenie pokrmov. Je vyrobený prírodnou fermentáciou. Neobsahuje žiadne pridané chemické látky ani farbivá.
Má silnú a pretrvávajúcu arómu....
Umeboshi slivky sa vyrábajú z japonských ume sliviek.
Sú nakladané v sudoch, nahrubo sa zasypú morskou soľou a zaťažia závažím. Pôsobením soli a tlaku sa scvrkávajú a šťava z...